Subsidie en Aanmelden

Afgelopen 19 januari is de nieuwe subsidieregeling lente- en zomerscholen VO van staatssecretaris Dekker gepubliceerd. Hieronder sommen we de hoofdpunten voor u op.

Subsidie Lente- en Zomerschool

De hoofdpunten van de regeling:

• Op basis van deze regeling kunnen VO scholen ook in 2016 weer subsidie aanvragen voor een zomerschool. Nieuw is dat u dit jaar ook subsidie kunt aanvragen om in de meivakantie een lenteschool te organiseren. Er is weer € 650 subsidie beschikbaar per leerling die daadwerkelijk deelneemt (dus niet de prognose vooraf telt).
  • Dit bedrag is voldoende op basis van een inschatting van de kosten van voorbereiding, opstart, uitbesteding,
    kosten overhead, conciërge etc. en een minimaal aantal leerlingen van 20 tot 25 leerlingen.
  • Van 19 januari tot en met 11 maart 2016 zal bij DUO een subsidieaanvraag ingediend kunnen worden.
  • Uiterlijk 22 april 2016 weet u of uw subsidieaanvraag is gehonoreerd.
  • Voor subsidieaanvragen voor een lenteschool die uiterlijk op 29 februari 2016 worden ingediend, is dit uiterlijk 8 april 2016 bekend.

U kunt deze subsidie als school aanvragen. Wij kunnen u – indien gewenst – helpen bij deze aanvraag of het u geheel uit handen nemen.

Wat wij voor u kunnen doen:

Wilt u meer informatie over een lente- en/of zomerschool en wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan even ons terugbelformulier in. We bellen u binnen 1 werkdag terug!